Radiodebuut!

IMG_9093
Op 5 juli beleef ik mijn radiodebuut. Ik stond ooit op de planken, was zelfs een keer op tv maar was nooit eerder te horen op de radio. Door radio Amsterdam FM ben ik uitgenodigd om aanstaande donderdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur live te komen vertellen over mijn roman ‘Halverwege het einde.’ En dat doe ik graag! Ik hoop dat je luistert. http://www.amsterdamfm.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.