Bij Bruna

IMG_0028
Hoe vind je als debutant de weg naar de winkels? Gewoon binnenlopen! Bij Bruna Kronenburg in Arnhem, bij mij om de hoek, koop ik vaak een paar boeken voor op vakantie. Dus als ik er toch ben, vraag ik meteen of mijn boek als roman van een schrijver uit de buurt wellicht een ereplaatsje verdient. Nu ligt er een stapel speciaal voor Bruna gesigneerde exemplaren op een van de tafels. En daar ben ik trots op!
Bruna Kronenburg
6 augustus 2018 MG

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: