Help “Halverwege het einde’ de winter door

Vandaag is er een wolk voor de zon. Tijd voor maatregelen dus.
Vijf tips wat jij kunt doen.
• Like en volg mijn pagina https://maschagesthuizen.nl. Zo blijf je meteen op de hoogte.
• Like mijn auteurspagina op Hebban of Goodreads en plaats meteen een beoordeling of een review bij mijn boek. Hoe meer review, hoe beter voor de overleving van “Halverwege het einde’.
• Beoordeel mijn boek op boekenverkoopsites zoals Bol.com of Bruna.nl. Je helpt me er echt mee. Boeken van debutanten zijn onbekend (als de debutant geen bekende Nederlander is) en mensen overwegen sneller een debutantenboek te kopen als er meerdere recensies bij staan, maar ook journalisten etc. komen je boek sneller op het spoor. Je debuut kan er wel zijn, maar men moet ook weten dat het bestaat.
• 10 september 2018 is Wereld Suïcide Preventie dag. Een mooie aanleiding om iemand mijn boek cadeau te doen, gewoon omdat het kan. En o ja, koop hem dan bij je plaatselijke boekhandel. Misschien bestelt hij er meteen twee en zo is er weer een winkel die hem op voorraad heeft.
• Vertel het rustig aan al je vrienden als je mijn boek de moeite waard vond. App of mail ze meteen even de titel of de URL van mijn website, dan kunnen ze het weer terug vinden als ze thuis zijn.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: