Nieuws

Geluidsopname interview bij RTV Zaanstreek

In september 2018 werd driemaal het interview uitgezonden waarin Bert van Galen en ik in gesprek gaan over depressie, het huisartsenvak en mijn debuutroman ‘Halverwege het einde.’

 

82fc97c9-49c4-45cf-ae5e-1072b99aa9d9

 

Beluister de geluidsopname hier:

De volledige opname met beeld is te groot en kan ik vooralsnog hier niet plaatsen.

Standaard

5 gedachtes over “Geluidsopname interview bij RTV Zaanstreek

 1. Ellie Schmitz zegt:

  Goed interview, Mascha. Je hebt veel kunnen vertellen en ik hoop dat het nog meer bijdraagt aan de discussie over en het behandelen van depressie en vooral ook over zelfdoding.

  Geliked door 1 persoon

   • Ellie Schmitz zegt:

    Mooi om ook achtergrond van jou te horen. De aanzet tot het schrijven, de registratie van huisarts die je niet meer hebt voelt voor mij eigenlijk een beetje oneerlijk. In zoveel beroepen waarbij je kunde nodig hebt mag je blijven, jouw kunde is toch niet verloren gegaan….allemaal dingen die mij bezig hielden tijdens het interview en nog bezig houden.

    Like

   • De frustraties die je beschrijft, heb ik, uit lijfsbehoud, achter me gelaten. Een actiegroep is bezig de regels veranderd te krijgen en mijn casus is, met vele anderen, gebruikt om de argumenten te illustreren.
    Hoe oneerlijk ook, dit proces heeft me wel het schrijven gebracht en daar ben ik echt heel blij om.

    Geliked door 1 persoon

   • Ellie Schmitz zegt:

    Het is fijn dat je ‘het mindere’ achter je hebt kunnen laten en je daarvoor in de plaats kunt schrijven, Mascha. Had ook niet het idee dat je frustraties met je meezeulde, dat heeft onze ontmoeting mij wel duidelijk gemaakt. Kon dat pas echt goed inzien na het lezen van het boek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.