Bestel hier je boek

Een gesigneerd boek bestel je rechtstreeks bij de auteur

Wil jij graag een een exemplaar van Halverwege het einde kopen? Dat kan! Vul hieronder het bestelformulier in. Geef aan of het boek voor jezelf is of voor iemand anders (denk aan het vermelden van de naam) en of je wilt dat er een speciale opdracht inkomt. Nadat ik je bestelling heb ontvangen, krijg je van mij de betaalgegevens. Zodra ik de betaling ontvangen heb, stuur ik je boek op.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: