Voorjaar! Tijd voor actie!

De voorjaarsagenda wordt geleidelijk gevuld. Wat staat er op de agenda in MAART?

4 maart: Bekend maken wie de winnaars zijn van de verjaardagsactie

22 maart: werk ik mee aan een video-interview over het gebruik van antidepressiva. De video zal worden gebruikt voor een online nieuwssite van de Hogeschool Utrecht. Al eerder schreef ik in https://maschagesthuizen.nl/2018/02/12/opgehokt/
wat antidepressiva met je kunnen doen.

25-30 maart: Week van de psychiatrie. In deze week wil ik opnieuw aandacht vragen voor mensen, in het bijzonder artsen, met een psychiatrische aandoening. Omdat wij psychiatrische patiënten nogal eens geconfronteerd worden met de taboes daarop, nodig ik iedereen uit mijn boek te lezen om zo te beleven hoe het kan zijn een psychiatrische patiënt te zijn. Om het je gemakkelijk te maken, bieden https://futurouitgevers.nl en ik het ebook Halverwegeheteinde tijdens de week van de psychiatrie voor een psychiatrisch prijsje aan. Nadere informatie volgt.

Geannuleerd! Ik ben niet aanwezig in deze uitzending. Verplaatst naar begin september. Nadere info volg.

31 maart: om 11 uur ben ik te gast bij http://www.or6.nl/index.php/programma-s/sjpek-mit-eier onder het motto ‘zelfs de dokter is gek geworden.’ Tijdens dit Noord Limburgse live tv-programma zitten we met meerdere personen aan tafel en worden verschillende onderwerpen besproken. Ik verheug me erop en tot het zover is probeer ik mijn beste Limburgs nog wat op te poetsen.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: