Afscheid

Gedicht over afscheid

Splash arts: het maken van een schilderij door de verf over het doek te gooien met bekers, spuitflessen, bidons etc. De omgeving wordt meegeverfd, daarom ligt het doek op de grond in een omgeving van zeil en draagt de kunstenaar een overal.

Moe 
Pijnlijk lijf
Niet te bestijgen treden

Vertrokken
Mijn kind
Losgeweekt

Toegedekt gevoel
Wetende
Oneindig verdriet

Verlies
Vertrek
Loslaten

Ik huil niet
Alleen
Schraal
Kaal
Minder mijn

6619MGvJ

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

%d bloggers liken dit: