De stier is los!

De stier – roman van Mascha Gesthuizen

Stampend staat de stier achter de staldeur. Met zijn voorpoot maait hij langs de staldeur waarna zijn hoef ruw over de stalvloer schraapt. Hij is ongeduldig! Veel te lang is hij in deze stal weggehouden van de wereld. Hij buigt zijn immense kop en stoot zijn hoorns tegen het hout dat krakend weerstand biedt. Nog even. Nog even en dan zal hij bevrijd worden. Dan is hij aan de beurt. Dan zal hij blijvende indrukken achterlaten.

‘De stier’ van Mascha Gesthuizen voor Futuro Uitgevers wordt dit voorjaar verwacht.

Alvast een gesigneerd exemplaar reserveren?

Vul onderstaand formulier in en ik zorg dat jij de roman De stier gesigneerd thuis ontvangt.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: