We lopen met je mee!

Een initiatief van https://www.samenvoordejongeren.com/

Fontein provinciehuis Arnhem. Foto: Mascha Gesthuizen

Corona… Een stille ramp onder jongeren

Geen school
Beperkt sporten
Maar één vriend op bezoek?!
Verveling!

‘Ik raak achterop
‘Mijn ouders zijn steeds boos op me’
‘Mijn zusje is echt mega-irritant’
‘Mijn moeder huilt steeds vaker’

Zorgen om het eindexamen
Zorgen om zieke familieleden
Zorgen om de wereld
Wordt het ooit weer Normaal?

Herken jij één van deze dingen? Zijn er nog andere zaken waar je mee zit? Heb je vragen maar weet je niet aan wie je ze kunt stellen? Wil je gewoon eens even van je afpraten? Woon je in de buurt van Arnhem?

Park Lingezegen. Foto: Mascha Gesthuizen

Dan ben ik er voor jou. We spreken af om te gaan wandelen en jij kunt met mij praten over dat wat jij kwijt wil. Kosteloos. Belangeloos. Ik ben er voor jou. Als huisarts niet praktiserend (of oud-huisarts) ondersteun ik het initiatief van https://www.samenvoordejongeren.com/ en biedt ik mijn tijd aan voor jouw welzijn. Kijk op de website van samen voor jongeren voor meer informatie over dit initiatief. Kijk verder op mijn website voor meer informatie over mij.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een wandeling? Vul het onderstaande formulier in. Afspraak in volgorde van aanmelding, ‘zolang de voorraad strekt.’

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: