Week van het vergeten kind

Van 29 januari tot en met 4 februari is het de week van het vergeten kind. De week staat in het teken van kwetsbare kinderen die in een sociaal isolement zitten of zich om wat voor reden dan ook alleen voelen.

Ken jij zulke kinderen? Laat weten dat je er voor ze bent. Drink een keer een kop thee met ze, doe iets gezelligs samen. Je hoeft niet alle problemen voor ze op te lossen om te laten weten dat ze er mogen zijn.

Deze week zal ik aandacht geven aan de organisatie van het vergeten kind.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: