De cover is de wereld in

Foto: de cover van Hannes keuze | Foto armband:: Erwin Maes | Armband: Tessa Reijmers.

Het is altijd weer een hele klus: het bedenken en ontwerpen van de cover. Er moeten veel keuzes gemaakt worden en er zijn zoveel argumenten de bedenken om iets wel of niet te doen. Hannes keuze krijgt een heel andere cover dan mijn vorige twee romans. Dit heeft natuurlijk alles met de inhoud van de roman te maken. Dat de armband op deze cover gemaakt is door mijn nichtje Tessa Reijmers, maakt het voor mij nog eens extra bijzonder. Ik ben benieuwd wat jullie van deze cover vinden. Word je nieuwsgierig? Zou je een boek met deze cover oppakken om de achterflap te lezen? Wat roept het bij je op? Laat het weten via een commentaar onder dit bericht.

Auteur: Mascha Gesthuizen - auteur

Mascha Gesthuizen werd geboren in een klein dorp aan de Waal. Terwijl ze langs de oever fietste op weg naar school, verzon zij al verhalen. Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Daarna startte zij met een opleiding aan de Schrijversacademie. Regelmatig trekt zij met haar hond het bos in om met een scherpe verhaallijn of een bijzonder plot thuis te komen. In mei 2018 is haar debuutroman 'Halverwege het einde' door Futuro Uitgevers uitgebracht. Momenteel schrijft zij aan haar tweede roman.

Eén gedachte over “De cover is de wereld in”

  1. De cover van Hannes keuze maakt mij nieuwsgierig naar de inhoud van het boek en zou ik zeker oppakken om de achterflap te lezen. De cover oogt fris door de uitstraling die het zachtgroen, als gekozen kleur, de kijker biedt. Daarnaast helemaal passend bij de aanstaande lente realiseer ik mij. Het zachtgroen van het jaargetijde of het seizoen waarin Hannes keuze het licht mag doen zien. Naar dát moment zie ik met grote belangstelling uit en ik ervaar de tijd tussen nu en dát moment als de verbindende schakel van de op de cover geplaatste afbeelding van de prachtige armband. Hulde!
    Hartelijke groet,
    Hans Oud.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: