Lezingen

Lezing in de Bibliotheek West Achterhoek. Foto: Margreet Ros

Depressie en suïcide zijn taboe-onderwerpen. Nog steeds. Het ongrijpbare ervan maakt dat omstanders het lastig vinden vragen te stellen. Angst een verkeerde vraag te stellen en daarmee de problemen te verergeren, voeden die onzekerheid.

Uit ervaring weet ik dat een klein gebaar je kan helpen uit je isolement te komen. Je eenzaamheid een klein stukje af te breken. Door de reacties op mijn roman ‘Halverwege het einde’ kwam ik erachter hoeveel onduidelijkheid er nog bestaat over dit onderwerp. Het lezen van mijn boek heeft lezers herkenning en erkenning gegeven, maar ook inzicht in wat een partner, een familielid of een vriend moet doormaken tijdens een depressie.

Mijn kennis en ervaring als huisarts en onderwijsdeskundige vanuit de functie van kaderhuisarts en lid van de onderwijscommissie Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH) heb ik gecombineerd met mijn ervaringsdeskundigheid.

Voor lezingen, discussiegroepen en andere bijdrages ben ik als spreker te boeken. Voor elk programma maak ik een bijdrage op maat, afgestemd op de vragen en wensen van de organisator en de groep. Vul voor meer informatie het contactformulier in.

Contactformulier

%d bloggers liken dit: