Verwacht

Radio Aalsmeer

Foto van website Radio Aalsmeer

Op 10 oktober 2019 schuif ik van 19.00 uur tot 20.00 uur aan bij Echt Esther. In haar wekelijkse talkshow voor Radio Aalsmeer prakten we over depressiviteit en het taboe daarop.

Voor meer informatie over Echt Esther en Radio Aalsmeer kijk je op https://radioaalsmeer.nl/programma/echt-esther
Ik hoop dat je luistert.

Uitmarkt Amsterdam 2019

Foto: Futuro Uitgevers

Op 24 en 25 augustus vindt de Uitmarkt plaats in Amsterdam. Futuro Uitgevers staat met een kraam op de boekenmarkt, tegenover het Rijksmuseum. Natuurlijk ben ik erbij met genoeg exemplaren van Halverwege het einde. Je kunt een gesigneerd exemplaar bemachtigen, maar het zal vooral heel gezellig worden. Kom langs en stel je vragen aan mij en de andere auteurs!

Podcast over depressiviteit en suïcide

Mascha Gesthuizen en Maarten Dallinga aan het werk voor de Podcast

Maarten Dallinga, journalist, maakt voor Omroep Gelderland Podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Ze zijn te beluisteren op https://www.omroepgelderland.nl/podcasts. Momenteel werkt hij aan een podcast over depressiviteit en suïcide. Vanwege mijn ervaring met deze onderwerpen en mijn missie om de taboes hierover voor eens en voor altijd te doorbreken, werk ik mee aan deze podcast. Binnenkort meer hierover.

Tweede roman

Foto: Charles Keijser

Momenteel schrijf ik aan mijn tweede boek. Hoewel ook dit boek gebaseerd is op ware gebeurtenissen, is het een overwegen fictieve roman. Al eerder maakte ik bekend dat er koeien loeien in dit boek. Daarnaast zijn het dorpsleven, tweeling en alcoholisme de kernwoorden. Later meer over dit meeslepende tragische verhaal dat ook bijzondere momenten kent.